martes, 28 de julio de 2020

«COMUNICACIÓN INCLUSIVA Y NO SEXISTA»

Bon dia. Esperem que estigueu bé.

Des de l'Ajuntament, i en col·laboració amb la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, hem programat un curs gratuït de 8 hores sobre llenguatge no sexista “Comunicació inclusiva i no sexista” dirigit a totes les associacions de Borriana que s'impartirà des del 16 de setembre fins al 7 d'octubre.

El curs ofereix eines i estratègies per a afavorir la comunicació inclusiva i lliure de estereotips sexistes, i consta de tres parts:

1. Una part teòrica (4h) que es realitzarà de manera on-line a través d'una aula virtual.

2. Una part pràctica (2h) que es realitzarà, si les circumstàncies ho permeten, de manera presencial impartida per una docent.

3. Una altra part pràctica (2h) que consistirà a analitzar i millorar documents, materials, etc. de la pròpia associació.

Si vols participar, envia'ns les teues dades i nom de l'associació a la qual pertanys a igualtat@burriana.es abans de l'11 de setembre.

Nom i cognoms

DNI

Telèfon de contacte

Correu electrònic

Nom de l'Associació a la qual pertanys

Les places són limitades, per la qual cosa es donarà prioritat a que assistisca una persona per cada associació. En el cas que l'aforament no es completara, podrien optar a participar diverses persones de la mateixa associació. També agraïm difusió perquè aquesta iniciativa puga arribar a quantes més associacions millor.

En finalitzar el curs s'atorgarà un certificat de participació expedit per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario